Vreugde brengen en vrienden maken door kippen…..

Ik was op zoek naar 2 kippen voor een lid van mijn groep, rolstoelgebruiker, zodat hij, die oorspronkelijk van een boerderij komt zijn droom kan vervullen om wat kleine kippen te houden in zijn kleine tuinperceel. Vandaag konden we zijn wens vervulllen.  In Aalten ontmoette ik Sylvia op haar super mooie erf.

Sylvia Eekelder was zo vriendelijk hem 2 zijdehoenders te geven en ik heb de kleintjes bij hem gebracht, eerst in een volière om ze aan de omgeving te laten wennen. De kleine zijdehoen haan die al stond te wachten was erg ingenomen met de komst. Nu heeft Theo Nieuwenhuis iets om naast te kijken en zijn vrouw ondersteunt hem bij de verzorging dat ze graag voor hem doet. Theo belde  meteen een vriend die de omgeving voor hem kipproof moest maken.

Op dit moment is de showgirl nog in de rui, binnenkort zal haar verenkleed ontkiemen en zal ze er mooier uitzien. Bedankt  Sylvia voor je gastvrijheid op de geweldige boerderij en voor het steunen van de campagne. Voor leden op 08.07. vanaf 15.00 uur wordt een bezoek aan de fokker in Aalten aangekondigd. Een bezoek aan deze unieke hoeve van Sylvia Eekelder is echt de moeite waard.