Persbericht KT(D)VE Aalten-Bocholt van 05.04.23

Gisteravond, 4 april 2023, kwam de vereniging KT(D)VE Aalten-Bocholt bijeen met haar jaarlijkse algemene vergadering in restaurant “Zur Glocke” in Bocholt. Na de opening en het welkom heten van de 15 aanwezigen, het doornemen van de notulen van het afgelopen jaar en informatie delen over de aktiviteiten van het bestuur werden de nieuwe leden geïntroduceerd. De vereniging is inmiddels gegroeid tot 101 leden. De verkiezing van het nieuwe bestuur is gekozen en is als volgt samengesteld

van links naar rechts:

 • Adriaan van Reeuwijk (2e voorzitter)
 • Stefan Iding (voorzitter)
 • Sylvia Eekelder (plaatsvervangend secretaris)
 • Thomas Lippe (plaatsvervangend penningmeester)
 • Rita Lippe (beoordelaar)
 • Henk Lubbers (penningmeester)
 • Stefanie Blumer (secretaris)
 • Lars Hüning (jeugd coach)

Het ontbreekt aan:

 • Moni Bischoff-Alispahic` (ondersteunend bestuurslid)
 • Rick te Grotenhuis (ondersteunend bestuurslid)
 • Peter Brauckmann adviseur kweken en fokken))
 • Michael Tenbink (ondersteunend bestuurslid).

Verkozen op de vergadering:

 •  Adriaan van Reeuwijk,
 • Henk Lubbers (van plaatsvervangend penningmeester naar penningmeester)
 • Rick te Grotenhuis (van penningmeester tot assessor)
 • Rita Lippen: kledingcommisdie
 • Moni Bischoff: pr

Ook werd besloten een donatie te doen aan een organisatie voor hulp aan Oekraïne. De verkiezing van het bestuur werd gevolgd door een fotopresentatie van Lars Hüning, waarin hij verslag deed van zijn 18 maanden durende reis rond de wereld, met veel prachtige inkijkjes in de dierenwereld van de verschillende landen, eilanden en steden. We hebben genoten van prachtige foto’s van de verschillende dieren die hij gemaakt heeft tijdens zijn wereldreis.