Ons (verenigings) leven in coronatijd

Door de huidige situatie rondom het COVID-19 (Corona)virus is een groot deel van ons leven de afgelopen maanden in een heel rustig vaarwater en bijna tot stilstand gekomen, zo ook ons clubgebeuren. Met de lentemaanden begin ook voor velen ook weer het paar- en broedseizoen. We hadden nu dus meer tijd om voor onze favorieten dieren te zorgen. Voor veel zaken en projecten, waarvoor we in het verleden eigenlijk geen tijd hadden, hadden we nu ineens wel tijd. We hebben dus mooi het e.e.a. kunnen inhalen. Daarnaast was er nu nog meer tijd om van het jonge grut te genieten. Enkele voorbeelden:

Automatisch drinksysteem aanleggen
Zwemoefeningen uitvoeren
Kippenhokken maken
Vijver aanleggen
Rustig een liedje spelen voor wat toeschouwers
Kranten artikelen schrijven
Gezinsuitbruiding

Gelukkig is het ergste gedeelte van het Covid-19 virus nu achter ons en wordt het dagelijks leven weer langzaam normaal.

Op 14 juni hebben we elkaar weer voor het eerst (met maksers) ontmoet in het textielmuseum i.v.m. entingen. In totaal hebben 12 mensen hun vaccin opgehaald. Er was koffie en cake en we spraken over hoe iedereen zijn laatste maanden doorbracht.

Op 4 juli gebruiken we de verdere wettelijke verruiming en ontmoeten we om 15:00 uur bij Stefan Iding aan de Pannemannstrasse voor een gezellige uitwisseling.