Fokkers bezoek 1 – 2022

Aankomende vrijdag is ons eerste fokkers bezoek van dit jaar gepland. En wel op de Ahof in Aalten, Polstraat 9.

We treffen elkaar daar om 18:00. Peter Jansen van de Ahof zal ons informeren over de activiteiten op de Ahof en ons rondleiden. Er zijn Twentse landganzen, Barnevelders, duiven en naast gevleugelde dieren ook geiten, apalca’s, bijen en nog meer te bekijken.

Na de rondleiding zijn jullie uitgenodigd voor een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje en BBQ worst. Op deze bijeenkomst zijn nieuwe gasten en geïnteresseerden van harte welkom! Geef hier  alsjeblieft ruchtbaarheid aan, bv op je Facebook pagina.

Nadere info over de kinderboerderij de Ahof vind je hier: figulus-welzijn.nl/kinderboerderij of www.belevingsboerderijdeahof.nl

We verheugen ons op jullie aanwezigheid!

Vriendelijke groet,
KT(D)VE Aalten-Bocholt